Un any més, les escoles Enric Casassas, Ribatallada i Samuntada ens hem unit per fer la difusió i recollir les inscripcions dels casals d’estiu organitzats per L’Estrep, que enguany seran del 25 de juny al 26 de juliol a l’Escola Ribatallada.

En total, cinc setmanes plenes d’activitats en el que els nens de P3 a 2n de primària al casal dels Petits i els de 3r a 6è al casal dels Ganàpies, gaudiran d’infinitat d’activitats, com tallers, jocs, macro-activitats, sortides, ludoteca, piscina…

L’horari dels casals és de 9 del matí a 2/4 de 2 del migdia, amb servei d’acollida des de 3/4 de 8 del matí i servei de menjador de 2/4 de 2 a 2/4 de 4 de la tarda.

 

Casal dels Petits: de P3 a 2n

Sóc un cuiner que remena les cassoles… però una no la vaig remenar i es va socarrimar… Ara em cal la teva ajuda!

Les activitats d’aquest casal s’enfoquen des d’una perspectiva lúdic-educativa. Treballem a partir d’un centre d’interès i un eix d’animació que ens ajuden a globalitzar i a treballar l’educació en valors tal i com l’entenem a l’Estrep. Les activitats són tallers, jocs, macro-activitats, sortides, racons de ludoteca, piscina, acampada de P4 a 2on … totes elles adequades a l’edat dels nens i nenes que assisteixen al casal.

Per a més informació i inscripcions premeu aquí.

 

Casal dels Ganàpies: de 3r a 6è

Enguany el casal dels Ganàpies ens proposa Jumanji! Un estiu d’aventures a les teves mans, en el que es realitzaran activitats com aventura urbana, piscina, acampada, esports, taller d’orientació, sortida al zoo, excursions ….. diferents tallers d’audiovisual, de circ, de percussió i molt més.

Per a més informació i inscripcions premeu aquí.

 

Inscripcions

Les inscripcions s’han de lliurar a la Sala de l’AMPA en horari de tarda (Mònica) o deixar-lo a la bústia de l’AMPA, abans del 22 de maig.

No us els podeu perdre!

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email