Com cada any per aquestes dates iniciem el periode de preinscripció per a les activitats extraescolars i servei d’acollida per al curs vinent.

Una vegada més, el curs 2013-14 començarem les activitats el mateix dia que comenci el curs, excepte Natació, que, com és habitual, començarà a l’octubre.

Per poder fer la preinscripció, cal que ompliu el full que us podeu descarregar aquí i ens el feu arribar per qualsevol d’aquestes vies:

  • Sala de l’AMPA (Mònica), de dilluns a divendres de 16.30 h a 17.30 h
  • Correu electrònic: extraescolars@ampacasassas.cat
  • Bústia de l’AMPA: deixar el full amb les dades i signat a la bústia de l’AMPA.

Un cop rebudes totes les inscripcions, i en funció de l’ordre de recepció, es faran els grups, i es valorarà si es poden realitzar totes les activitats i si es poden mantenir els horaris proposats.

 

Calendari de preinscripcions

24 maig del 2013: data límit per a la preinscripció a les activitats extraescolars del curs 2013-2014

3 de juny del 2013: exposició a la cartellera de l’escola de les llistes amb els horaris i grups corresponents a cada activitat.

10 de juny del 2013: data límit per fer els canvis de les vostres preinscipcions que creieu convenients mitjançant dels fulls que trobareu a la sala de l’AMPA i a la web.

17 de juny del 2013: publicació de les llistes definitives.

 

Preus de les activitats extraescolars

 Socis AMPANo socis AMPA
Activitats d'1 hora a la setmana45 € trimestrals49 € trimestrals
Activitats d'1 h i 15 min a la setmana56,25 € trimestrals61 € trimestrals
Activitats d'1 h i 30 minuts a la setmana67,50 € trimestrals73 € trimestrals
Activitats de 2 hores a la setmana90 € trimestrals98 € trimestrals
Activitats de 3 hores a la setmana135 € trimestrals145 € trimestrals

 

Calendari de cobrament de les activitats extraescolars del curs 2013-14

1a setmana de Juliol:  cobrament dels 20€ de matricula.

Octubre 2013: cobrament de la quota del 1er trimestre: octubre – novembre – desembre

Gener 2014: cobrament de la quota del 2n trimestre: gener – febrer – març

Abril 2014: cobrament de la quota del 3er trimestre: abril – maig – juny. En aquest trimestre es quan es formalitzarà la devolució de matricula, descomptant-la de la quota corresponent.

 

Activitats i serveis proposats per al curs 2013-2014

Servei d’acollida matins de 7:45 a 9 hores: Aquest servei es pot utilitzar, tant de forma esporàdica com fixa. Els preus es concretaran al setembre. Es disposa de dues monitores que fan possible poder agrupar els nens/es per edats similars o tipus d’activitat a fer.

Dansa: de P4 a 2n, separats per grups. Faran dansa jazz combinat diferents exercicis per adquirir una base, tot això perquè els nens/es s’ho passin bé i al mateix temps aprenguin a moure’s seguint el ritme. A final de curs es fa una exhibició.

Esport: 1r fins 6è . S’ofereix dos dies alterns, distribuïts per edats i cursos: 1r i 2n – 3r i 4rt i 5è-6è. Es tracta de practicar esport en equip, com ho és el futbol, l’handbol i el bàsquet, entre d’altres. Per tal de motivar els nens/es, es realitzen, de forma oficial, activitats esportives entre escoles alguns dissabtes. L’últim dia de l’activitat es fa una demostració.

Expressió corporal: de P4 a 4t. La relació amb l’entorn es manifesta mitjançant accions i, aquestes tenen un component bàsic: és el plaer lligat a l’acció que rep el nom de joc. El joc, que és necessari per al creixement. Els nens juguen per poder conèixer, comprendre i dominar la realitat, i ho expressen a través del cos. El primer llenguatge que utilitzem i que mai deixem és el corporal. El joc motriu és la manera que té el nen/a d’expressar tot allò que sent i que no pot fer d’altra manera.

Màgia: de 3r a 6è, Aquesta activitat consisteix en confeccionar els propis trucs i adquirir l’habilitat per a poder-los practicar. L’objectiu és comprendre la idea que envolta el món de la màgia, aprendre a saber guardar un secret, i també a conservar l’il·lusionisme que sempre hi ha d’haver per poder gaudir d’aquest món de fantasia i il·lusió. Treballar la part de manualitat i adquirir l’habilitat per poder-ho escenificar, ja sigui el petit truc, entre familiars i amics o els trucs d’espectacle. A final de curs es fa una demostració.

Natació: de P3 fins a 6è. L’activitat consisteix en realitzar els cursets que el Club Natació de Sabadell ofereix, un cop a la setmana. El trasllat dels nens fins al Club, així com els canvis de vestuari abans i després del curset, van a càrrec dels pares o tutors dels nens i nenes.

Patinatge: de P4 fins a 6è. L’objectiu és practicar un tipus d’esport que treballa principalment l’equilibri i, a la vegada, la capacitat per seguir un ritme musical com a pauta dels moviments, sense oblidar la part artística. A final de curs es fa una demostració.

Playing with English: de P4 a 2n, consisteix en una introducció de forma lúdica a la llengua anglesa a través de l’expressió oral i la discriminació auditiva. Es treballa mitjançant el joc actiu, joc de taula, contes i cançons.

Teatre musical: de P5 fins a 6è. Es tracta d’una activitat en la que es combina la dramatúrgia amb la música i el ball. Es treballa interpretació, improvisació, foniatria, expressió corporal i verbal,… amb diversos tipus de tècniques i combinant cos, oïda, sensibilitat, imaginació, fantasia, creativitat, espontaneïtat, autonomia,… Els participants representen una obra de teatre a final de curs.

Hoquei patins:  de P4 fins a 6è. L’activitat d’hoquei patins està destinada a tots aquells nens i nenes que vulguin aprendre a patinar, practicar un esport i jugar al mateix temps. Amb el hoquei es desenvolupa el sistema psicomotriu, l’equilibri i la coordinació de moviments. Es treballa la cooperació i el treball d’equip, així com la competició sana.

Circ: de P5 a 6è. En aquesta activitat es treballarà bàsicament acrobàcia i malabars. Així es desenvoluparà l’equilibri, la psicomotricitat, la coordinació jugant  individualment i en equip.

 

Horari provisional de les activitats extraescolars 2013-2014

Cliqueu per ampliar-lo o descarregueu-vos el pdf.

Imprimir

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email