Com cada any per aquestes dates iniciem el període de preinscripició per a les activitats extraescolars del curs vinent (2015-2016).

 

ACTIVITATS PROPOSADES CURS 2015-2016:

SERVEI DE MATINS de 7:45 a 9 hores. Aquest servei es pot utilitzar, tant de forma esporàdica com fixa. Els preus es concretaran al setembre. Es disposa de dues monitores que fan possible poder agrupar els nens/es per edats similars o tipus d’activitat a fer.

DANSA: de P4 a 6è, separats per grups. Faran dansa jazz combinant diferents exercicis per adquirir una base, tot això perquè els nens/es s’ho passin bé i al mateix temps aprenguin a moure’s seguint el ritme. A final de curs es fa una exhibició.

ESPORT: P4 fins 6è. Distribuïts per edats i cursos: P4 i P5 / 1r i 2n / 3r i 4t / 5è i 6è. Es tracta de practicar esport en equip, com ho és el futbol, l’handbol i el bàsquet, entre d’altres. Per tal de motivar els nens/es, es realitzen, de forma oficial, activitats esportives entre escoles alguns dissabtes. L’últim dia de l’activitat es fa una demostració.

EXPRESSIÓ CORPORAL: de P4 a 4t. La relació amb l’entorn es manifesta mitjançant accions i, aquestes tenen un component bàsic: és el plaer lligat a l’acció que rep el nom de joc. El joc, que és necessari per al creixement. Els nens juguen per poder conèixer, comprendre i dominar la realitat, i ho expressen a través del cos. El primer llenguatge que utilitzem i que mai deixem és el corporal. El joc motriu és la manera que té el nen/a d’expressar tot allò que sent i que no pot fer d’altra manera.

MÀGIA: de 2n a 6è. Aquesta activitat consisteix en confeccionar els propis trucs i adquirir l’habilitat per a poder-los practicar. L’objectiu és comprendre la idea que envolta el món de la màgia, aprendre a saber guardar un secret, i també a conservar l’il·lusionisme que sempre hi ha d’haver per poder gaudir d’aquest món de fantasia i il·lusió. Treballar la part de manualitat i adquirir l’habilitat per poder-ho escenificar, ja sigui el petit truc, entre familiars i amics o els trucs d’espectacle. A final de curs es fa una demostració.

PATINATGE: de P4 a 6è. L’objectiu és practicar un tipus d’esport que treballa principalment l’equilibri i, a la vegada, la capacitat per seguir un ritme musical com a pauta dels moviments, sense oblidar la part artística. A final de curs es fa una demostració.

PLAYING WITH ENGLISH: de P4 a 2n, consisteix en una introducció de forma lúdica a la llengua anglesa a través de l’expressió oral i la discriminació auditiva. Es treballa mitjançant el joc actiu, joc de taula, contes i cançons.

TEATRE MUSICAL: de P5 a 6è. Es tracta d’una activitat en la que es combina la dramatúrgia amb la música i el ball. Es treballa interpretació, improvisació, foniatria, expressió corporal i verbal,… amb diversos tipus de tècniques i combinant cos, oïda, sensibilitat, imaginació, fantasia, creativitat, espontaneïtat, autonomia,… Els participants representen una obra de teatre a final de curs.

HOQUEI PATINS: de P4 a 6è. L’activitat d’hoquei patins està destinada a tots aquells nens i nenes que vulguin aprendre a patinar, practicar un esport i jugar al mateix temps. Amb l’hoquei es desenvolupa el sistema psicomotriu, l’equilibri i la coordinació de moviments. Es treballa la cooperació i el treball d’equip, així com la competició sana.

AMPA-horari-definitiu-extraescolars-2015-2016

 

 

FORMALITZACIÓ DE LA PREINSCRIPCIÓ

Podeu descarregar-vos aquí el full de preinscripció perquè ens el retorneu emplenat a la sala de l’AMPA (Antònia) de 16.30h a 17.30h, o escanejat a l’adreça de correu electrònic extraescolars@ampacasassas.cat , o també el podeu deixar a la bústia de l’AMPA (entrada Carrer Llobet) .

La data límit d’entrega de les preinscripcions és el dia 29 de maig. 

Un cop rebudes totes les inscripcions, i en funció de l’ordre de recepció, dins del termini donat, es faran els grups, i es valorarà si es poden realitzar totes les activitats i si es poden mantenir els horaris proposats.

El dia 5 de juny penjarem a la cartellera de l’escola, i al web, les llistes amb horaris i grups corresponents a cada activitat.

Fins el dia 10 de juny podreu fer els canvis que creieu convenients a través dels fulls que trobareu a la sala de l’AMPA i a la web.

El dia 15 de juny penjarem les llistes definitives.

Al setembre es tornarà a oferir la possibilitat d’inscriure’s en les places que quedin lliures pels qui ho requeriu.

Per a formalitzar la inscripció de totes les Activitats Extraescolars (excepte Acollida) us demanem un pagament de 20€* que es domiciliarà per tal de reservar la plaça amb caràcter de matrícula. Aquest import es descomptarà de la quota del tercer trimestre.

En el cas que durant l’estiu us voleu fer enrere de la vostra reserva, us retornarem els diners al setembre. El termini per demanar anul·lació de matrícula, amb la corresponent devolució dels 20 euros, serà el dia 30 de setembre. Després d’aquesta data ja no es retornarà la matrícula, independentment de si l’alumne fa, o no, l’activitat definitivament.

Els preus de les activitats extraescolars es publicaran juntament amb les llistes, ja que es revisaran segons inscripcions confirmades.

Una vegada més, el curs 2015-2016, les activitats extraescolars començarem el mateix dia que comenci el curs.

 

*Si us plau no retorneu els rebuts, ja que això suposa una despesa de diners per a l’AMPA.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email