Un cop tancada la preinscripció de les activitats extraescolars del curs 2020-21, fem públiques les llistes d’inscrites a cada activitat:

Extraescolars-20-21

Tal i com us vam comunicar durant el procés de preinscripció, no hi ha hagut prou demanda per obrir grup a algunes activitats, és per això que l’ 1 de setembre s’obrirà un procés d’inscripció extraordinari per les activitats on hi hagi places disponibles.

Us recordem que durant la primera setmana del mes d’agost es formalitzarà el cobrament de 20 euros en concepte de matrícula (reserva de plaça).

En el cas que durant l’estiu es vulgui fer enrere una reserva de plaça pel curs 2020-21, la data límit per demanar l’anul·lació de la matrícula, amb la corresponent devolució dels 20 euros, serà el dia 29 de setembre. Després d’aquesta data ja NO es retornarà la matrícula, independentment de si l’infant fa, o no, l’activitat definitivament, tal com es va aprovar en Junta i Assemblea.

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració en aquests moments complicats, i comptem amb vosaltres per poder tirar endavant, i per seguir col·laborant amb l’escola per fer-la millor pels nostres fills i filles. Us desitgem un molt bon estiu, i que ens podem retrobar al setembre per encarar, juntes, un curs que també es preveu extraordinari, i que necessitarà de la col·laboració de totes.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email