El Sant Jordi s’avança a l’escola amb llegendes i tallers al carrer Llobet

Desenes de criatures es van quedar divendres a la tarda a participar en el Sant Jordi familiar organitzat per la comissió de festes de l’AFI. La festa va començar amb la llegenda de la Santa Jordina explicada amb titelles per la presidenta de l’AFI, Núria Estany. Els infants van estar molt atents i participatius i, un cop es va acabar la història, es van llençar de cap a les taules ubicades al llarg del carrer per a fer treballs manuals relacionats amb la festivitat.

Els voluntaris de la comissió de festes portaven unes propostes engrescadores i imaginatives que van entretenir els alumnes de l’escola fins a gairebé les sis de la tarda. Van poder fer els personatges de la llegenda de Sant Jordi amb rotlles de paper de WC, un conte amb moviment, roses perennes i crear, entre tots, un drac que decorarà el centre en altres ocasions.

Paral·lelament a les activitats, també es recollien donacions per a la festa de final de curs a canvi de samarretes i, gràcies a la col·laboració de les famílies, es van poder recaptar uns 200 euros.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email