Des de l’AFI vos proposem un casal d’estiu pels vostres fills per omplir d’activitat, riures i aigua els dies calorosos de l’estiu: el Casal d’Estiu de La Ganyota de la UES!!!

Hem decidit fer una col·laboració amb la UES que esperem que ens porte moltes altres activitats divertides i esportives durant el curs vinent.

El casal serà del dia 27 de juny fins al dia 29 de juliol (5 setmanes) a la nostra escola.

Les inscripcions, en línia, començaven la setmana passada per infants socis de la UES (amb antiguitat mínima d’un any) així com per famílies sòcies de l’AFI de l’escola Enric Casassas (heu d’estar al dia en pagaments de les quotes). Les inscripcions s’admetran per ordre cronològic d’arribada. Estaran obertes fins al dia 10 de juny (o fins a exhaurir places).

La reunió informativa es durà a terme el pròxim dimecres dia 11 de maig a la sala d’actes de la UES (C/Salut, 14-16) a les 20:00h. Serà presencial. Si alguna família no pot assistir-hi, recordeu que a la pàgina web del casal hi ha un resum dels aspectes claus, així com un dossier explicatiu amb la informació més essencial: https://ues.cat/casal/

Per qualsevol altre dubte relacionat amb el casal podeu contactar amb la UES (laganyota.casal@ues.cat) o amb els responsables d’extraescolars (extraescolarsec@gmail.com)

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email