Piscina i activitats lúdiques per les tardes de la jornada intensiva, busca la teva opció

Famílies! 🌞

Com sabeu, el mes de juny hi ha jornada intensiva a l’escola. Des de l’AFI us fem dues propostes diferents per omplir les tardes de final de curs de diversió:

– Per una banda, el monitoratge de Vostra Cuina ofereix un allargament del servei de menjador (fins a les 16:30h) amb jocs, tallers i diferents activitats. 🥳🤸🏻‍♂️⚽🎨Només té un cost de 2 euros per dia i criatura. Us adjuntem el document que cal que envieu a enriccasassas@vostracuina.com si voleu apuntar-hi els infants.
❗IMPORTANT! També cal que l’ompliu també per confirmar que la vostra canalla es continuarà quedant a dinar a l’escola durant el mes de juny.

– Per l’altra banda, hi torna a haver el curset de piscina al Club Natació Sabadell. 🏊🏾‍♀️Com a novetat respecte a la inscripció, aquest any es farà a través de Village Niu i l’assignació de places serà per ordre estricte d’inscripció (el període per sol·licitar plaça començarà a la mitjanit de divendres 20 a dissabte 21). Els que no sou usuaris de Village Niu us recomanem que us creeu el vostre perfil prèviament per agilitzar el procés d’inscripció. ⏱️

Per a poder accedir al curs de piscina, s’ha de ser soci de l’AFI (estar al dia dels pagaments).

+ INFO a: https://villageniu.net/natacio-jornada-intensiva-enric-casassas/

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email