Famílies i escola diuen NO a la LGTBI Fòbia

Un acte festiu al pati de l’escola organitzat per l’AFI de l’Enric Casassas va tancar ahir una jornada reivindicativa a favor del respecte i en contra de la violència. Emmarcat dins del Dia internacional contra la LGTBI fòbia, es va fer un taller que proposava posar colors contra l’odi. Així, famílies i infants van decorar un banc del pati i el terra del seu voltant amb estampacions de mans de colors per recordar que tothom té els mateixos drets i que tots i totes podem ser i estimar com i a qui vulguem. Durant el dia, l’equip docent també havia treballat a l’aula tots aquests conceptes amb lectures i activitats.dia mundial contra la LGTBI fòbia

Aquestes accions són especialment rellevants per a construir un futur millor i més lliure per a les nostres criatures. Justament ahir l’Observatori Contra l’Homofòbia va denunciar l’augment de les incidències contra el col·lectiu LGTBI. Expliquen que han registrat 86 casos en el primer quadrimestre del 2022 a Catalunya, un 50,9% més que en el mateix període de l’any 2021. El que és especialment preocupant, a més, és que, dins d’aquests atacs, les agressions físiques han crescut un 70% respecte al 2021.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email