El servei de menjador s’ofereix a tots aquells alumnes que de forma puntual o contínua vulguin quedar-se a menjar a l’escola.

El menjador escolar, tal com marquen els criteris del Departament  de Salut de la Generalitat, duu a terme les funcions següents:

  • Proporciona als comensals un menjar de qualitat tant des del punt de vista nutricional com des de criteris higiènics, sensorials i educatius.
  • Promou hàbits higiènics, alimentaris i de comportament adequats així com promoure també els aspectes socials i de convivència dels àpats.
  • Potencia la varietat i la identitat gastronòmica de la zona.

Així mateix el menjador escolar té també com a funció, afavorir la col·laboració dels nens i nenes en el lleure durant el temps previ a la represa de l’activitat docent.

 

El nostre objectiu principal com a pares i mares és treballar amb l’escola perquè aquest temps de menjador sigui profitós pels nostres fills i filles

 

Des del curs 2010-2011 comptem amb l’empresa Vostra Cuina S.L que és l’encarregada del càtering i del monitoratge del servei de menjador.

Per qualsevol consulta disposeu del telèfon 608 64 78 08, on podeu trucar a la responsable de menjador de 8.30 a 9.30 tan per consultes com per avisar si un alumne fix no es quedarà a dinar o bé si precisa una dieta especial.

També podeu enviar un correu a enriccasassas@vostracuina.com

Monitoratge: Les persones que cuidaran dels infants durant l’espai de migdia són:

P3: EVA DIAZ LLAMAS
P4: DINA GÓMEZ MÁRQUEZ
Reforç P3 i P4: ELENA CALATAYUD ROJO
P5: ROSA MARIA CRUSELLS BERGADÀ
Reforç P5: ANNA FORCA ARTERO
1r: MARI HORTIGON CABALLERO
2n: LOLI ESQUIVA ESCUDERO
3r i 4t: ROSA BERNAUS SÁNCHEZ
5è i 6è: XAVI FERRANDIS FARGAS

Durant les hores de menjadors, els nens i nenes poden gaudir d’una sèrie d’activitats, subjectes a canvis en cas necessar. Aquestes són les activitats programades pel curs 18-19.

 

ampa-baner-menjador