La comissió d’extraescolars és l’encarregada d’organitzar les activitats que realitzen els infants fora de l’horari lectiu. L’objectiu és complementar la formació dels alumnes oferint activitats lúdiques, esportives i culturals, que siguin de l’interès tant dels infants com dels seus tutors.

 

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2023-2024

Les activitats extraescolars permeten a l’infant tenir vivències, coneixements, habilitats i experiències que ajudaran a créixer, conèixer-se, desenvolupar noves habilitats, forjar la seva personalitat… És un espai lúdic on es fomenta la participació de l’infant i on es crea un ambient relaxat i òptim per gaudir d’una bona estuna.

Aquest curs hem volgut oferir un ventall d’extraescolars molt ampli on fomentar les activitats esportives, musicals i artístiques. Esperem que ho gaudiu molt!

IMPORTANT: Totes les activitats extraescolars necessiten un nombre mínim d’infants. Així que la realització, o no, de les mateixes dependrà del nombre d’infants inscrits.

INICI ACTIVITATS: 2 octubre

FINAL ACTIVITATS: 31 de maig

PREINSCRIPCIONS: Del 10 de maig fins al 4 de juny telemàticament via  AQUEST FORMULARI

I si t’ha faltat informació més detallada a continuació tens uns PDFs que esperem et resolguin dubtes:

Si tens qualsevol dubte escriu-nos a extraescolarsec@gmail.com

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2022 – 2023

Aquesta és la graella d’activitats extraescolars pel curs 2022-2023. Les inscripcions es poden fer durant tot l’any (al igual que les baixes) però recomanem fer la preinscripció (fins al mes de setembre) per no quedar-se sense plaça i poder calcular bé el nombre de monitors/es necessari. 

INFORMACIÓ:

  • Les extraescolars comencen la setmana del 3 d’octubre i finalitzaran al maig (inclòs).
  • L’horari és en les activitats de la tarda de 16:30h a 17:45h (de 16:30 a 16:45h es berena, recordeu ficar berenar a la motxilla!)
  • El preu de les extraescolars és de 23€ al mes (un dia a la setmana) menys anglès que són 32€ al mes (+ 30€ de material).

       

       MÉS INFORMACIÓ A:    https://villageniu.net/extraescolars-2022-2023-enric-casassas/