El servei de menjador s’ofereix a tots aquells alumnes que de forma puntual o contínua vulguin quedar-se a dinar a l’escola.

El menjador escolar, tal com marquen els criteris del Departament  de Salut de la Generalitat, duu a terme les funcions següents:

  • Proporciona als comensals un menjar de qualitat tant des del punt de vista nutricional com des de criteris higiènics, sensorials i educatius.
  • Promou hàbits higiènics, alimentaris i de comportament adequats així com també els aspectes socials i de convivència dels àpats.
  • Potencia la varietat i la identitat gastronòmica de la zona.

Així mateix el menjador escolar té també com a funció, afavorir la col·laboració dels nens i nenes en el lleure durant el temps previ a la represa de l’activitat docent.

EL NOSTRE OBJECTIU A L'AFI ÉS FER QUE EL TEMPS DE MENJADOR SIGUI PROFITÓS PELS NOSTRES FILLS I FILLES

Des del curs 2010-2011 comptem amb l’empresa Vostra Cuina S.L que és l’encarregada del càtering i del monitoratge del servei de menjador.

Per qualsevol consulta disposeu del telèfon 608 64 78 08, on podeu trucar a la responsable de menjador de 9:00 a 9:30 tant per consultes com per avisar si un alumne fix no es quedarà a dinar o bé si precisa una dieta especial.

També podeu enviar un correu a enriccasassas@vostracuina.com

Monitoratge: Les persones que cuidaran dels infants durant l’espai de migdia són:

COORDINADORA: YOLANDA CIFUENTES

CUINA: ENCARNA

I3: OLGA BARÓ

I4: MARIA PASTOR

I5: MÒNICA LOZANO 

1r: SANTI I LOLI

2n: ROSA BERNAUS

3r: EVA DIAZ

4t: ARIADNA

5è: ROSA Mª CRUSELLS

6è: AROA MARTINEZ

Durant les hores de menjador, els infants podran gaudir d’activitats lúdiques.

Us compartim un vídeo de Vostra Cuina en el que podreu veure els nous plats que s’han introduit durant el curs 2022-23, com a resposta a les noves directrius de la Guia d’Alimentació de la Generalitat de Catalunya, en la que es recomana un augment de la presència de llegums, hortalisses i aliments integrals i reducció del consum carns i peixos.
Aquests plats són alguns dels que veureu nous al llarg del curs en el que desitgem que els infants gaudeixin menjant.