Benvolgudes famílies,

Des de la Junta de l’AMPA de l’escola Enric Casassas, us convoquem a l’Assemblea General Ordinària que tindrà lloc el proper 18 de desembre a les 8 de la tarda a la sala polivalent (menjador) amb el següent ordre del dia:
1.- Lectura i aprovació de l’ordre del dia.
2.- Aprovació de l’acta de l’Assemblea Ordinària anterior i de l’Assemblea Extraordinària anterior (el dia de l’assemblea es facilitarà una còpia als assistents, però en tot cas es poden consultar a les tardes a la sala de l’AMPA).
3.- Presentació i aprovació, si s’escau, de l’estat de comptes del curs 2012-13 i del pressupost del curs 2013-14 (el dia de l’assemblea es facilitarà una còpia als assistents).
4.- Aprovació, si s’escau, de les quotes de soci del curs 2014-15.
5.- Aprovació, si s’escau, de l’entrada i sortida de membres de la Junta.
6.- Valoració de les activitats dutes a terme el curs 2012-13, i presentació de les activitats previstes al curs 2013-14 mitjançant les/els responsables de cada comissió de treball.
7.- Informació sobre la demanda judicial interposada per una ex-treballadora.
8.- Informació sobre l’assegurança d’accidents per activitats extraescolars esportives (Decret 58/2010 de les entitats esportives de Catalunya) que comportarà un increment del cost d’aquestes activitats.
9.- Precs i preguntes.

Nota: Després de l’Assemblea, farem un sopar (opcional) en un restaurant prop de l’escola, preu orientatiu 23 euros. Si us animeu a venir al sopar hauríeu de confirmar assistència abans del dia 13 al correu: info@ampacasassas.cat

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email