El Carnestoltes més espacial!

El passat divendres 9 de febrer vàrem celebrar la festivitat del Carnestoltes com es mereix.

Els infants varen poder completar la disfressa que havien estat treballant tota la setmana a l’escola i que tenia com a tema principal l’espai amb un taller que es va fer al pati després de la sortida de l’escola.

Des dels més petits als més grans van poder completar les seves corones amb tot de complements per retallar, pintar i enganxar.

Hi havia corones per a tots els gustos, coets, llunes, sols, planetes, extraterrestres, totes ben acolorides.

Va ser una estona molt creativa on els infants van deixar les corones ben engalanades per poder-les lluir a la rua que va sortir de l’escola i es va passejar pels carrers del voltant. Nombroses famílies van acompanyar-la amb tambors, panderetes i maraques. Al ritme de la música vàrem poder gaudir d’una tarda, tot i l’amenaça de pluja, on tothom s’ho va passar d’allò més bé. 

Els més petits s’ho van passar bomba i els més grans, durant una bona estona, van tornar a ser petits!!

Visca el Carnestoltes!!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email