El passat divendres 14 de juny la Comissió de Festes de l’ AFI va organitzar la Festa de Fi de curs

La tarda va començar amb la benvinguda als infants que el proper curs començaran el seu camí a l’Enric Casassas, el patí estava engalanat amb els dibuixos que els havien preparat alumnes de l’escola i que reflectien el que per ells i elles suposava ser alumnes de l’escola.

Tot seguit, al pati de l’escola, els malabaristes de Malaboig van entretenir a les criatures amb el seu espectacle de jocs i malabars que va agradar molt als infants que hi van participar activament.

A les 20.00 la gana ja començava a fer acte de presència  i les famílies encarregades de muntar les taules per sopar  ho tenien tot a punt perquè el sopar a la fresca comencés. 

El carrer Llobet feia goig, hi havia banderoles i llums de banda a banda i totes les taules estaven plenes de menjar. Cadires per tothom i la barra de begudes que treia fum!!

Després d’omplir les panxes va començar a sonar la cançó triada pels Gegants, que aquest any acaben la primària i tanquen la seva etapa a l’Enric Casassas, que servia per donar el tret de sortida a l’estoneta del ball.

La música va estar sonant mentre infants i adults ballaven plegats i s’anava fent fosc.

Va ser un nit d’estiu molt bonica i diferent en la que les famílies van poder gaudir d’un ambient festiu molt familiar  i de germanor. Un gran final de festa per tancar el curs d’enguany.

Esperem que gaudiu de l’estiu i ens retrobem al setembre amb moltes ganes!!

Bones vacances!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email