La biblioteca Vet Aquí realitza el segon contacontes i la segona sessió del Club de Lectura

El passat dijous 20 de març va tenir lloc la segona sessió de contacontes organitzada per la Biblioteca Vet Aquí amb força participació de les famílies.
De la mà de la Núria Estany, vestida del monstre enamorat, la Vetqui ens va portar el conte “El monstre de colors”, on els infants assistents van poder escoltar-lo i, tot seguit, van poder
expressar els seus sentiments i emocions amb diferents colors i expressions en les diferents
plantilles del monstre.

D’altra banda, el Club de Lectura “L’Illa dels Llibres”, amb la Sarai Delgado i l’Enric Pineda, es va reunir per parlar sobre el llibre “El lladre d’entrepans”, escrit per André Marois i il·lustrat per Patrick Doyon. Els infants van poder debatre sobre l’argument del llibre, els aspectes que més els han agradat i els que menys, i fins i tot van poder plasmar les seves opinions a la llibreta del club. Tot seguit, per celebrar el Dia Internacional de la Poesia, van poder gaudir d’una estona llegint poemes, haikus i embarbussaments poètics. Finalment, anunciar-vos que el dia 25 d’Abril els infants del club de lectura han estat convocats per comentar la següent lectura proposada, “Robot dreams” de Sara Varon.

I aquesta vegada el contacontes serà per a tots els infants d’infantil fins a 3r, amb una proposta molt xula que ens porta la Vetqui i la primavera. No us ho perdeu!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email