Descobrim els secrets de la paleontologia i una pionera en l’estudi dels dinosaures

Una vintena de famílies de l’Enric Cassasas va participar a dos tallers que va preparar per a l’escola el Museu de l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont. Infants, sobretot d’infantil i dels primers cursos de primària, van poder entrar a tots els racons de l’equipament, veure com es treballa al laboratori i, fins i tot, van intentar posar en pràctica els continguts apresos sobre paleontologia per analitzar uns fòssils.

Amb un to molt amè i instructiu, a la visita es va parlar de l’evolució humana, de les característiques dels dinosaures i de com ens havia arribat tota aquesta informació.

L’activitat estava emmarcada en el Dia de la Dona i la Nena en la Ciència i buscava despertar vocacions científiques i mostrar referents com, per exemple, la investigadora de l’Institut de Paleontologia Miquel Crusafont, Lourdes Casanovas. La paleontòloga sabadellenca va ser una pionera d’aquest camp i va ser qui va introduir l’estudi de les petjades de dinosaures a l’estat espanyol.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email