Aquí teniu unes bones propostes per aquest Sant Jordi!

Dimarts 9 d’abril, a la Llar del llibre, ens vam trobar una llibrera, una bibliotecària, una autora i mares de l’Enric Casassas per fer l’activitat “Tast de llibres”. Aquesta és una activitat adreçada a famílies i persones interessades en llibres infantils i juvenils. És una activitat molt entretinguda i interessant on entre les persones assistents es recomanen i s’expliquen diferents llibres. Es realitza dos cops a l’any, al desembre i l’abril, a la “Llar del llibre” amb la col·laboració de la comissió “Vet Aquí” de l’escola Enric Casassas. 

Volem destacar que l’autora Anna Fité ens va acompanyar amb els seus llibres pels més petits sobre els ODS (objectius de desenvolupament sostenible (coeducació , igualtat, reciclatge…), temes molt interessants per abordar amb la mainada.

– La disfressa del mico petit

– El regal del mico petit

– La broma del mico petit 

Aquests llibres són de l’autora Anna Fité i Sigrid Martínez, il·lustradora de la editorial El cep i la nansa.

A més d’aquesta recomanació vam estar exposant i explicant més d’una vintena de títols que a continuació donem a conèixer a continuació: 

La bestiola del llibre. Marjolaine Leray. Edit. Tramuntana. Un llibre ben divertit en el que els més petits et demanaran que els hi tornis a explicar. És un llibre joc. Novetat!

El gran viaje de sherlock topez. 5 enigmas y más de 60 adivinanzas.

Un detectiu al bosc. Rocío Antón i Lola Nuñez als textos. Lucía Serrano a les il·lustracions. Ed. Edelvives. Un llibre joc! Novetat!

Mia, artista. Goretti Pérez, il·lustradora i autora. Ed. Disset. Colors i obres d’art. Vam valorar que era un llibre molt interessant per treballar a l’escola de forma transversal l’art i la literatura. 

El mar ho va veure. Tom Percival. Ed. Andana. Un delicat llibre on també surten pinzellades d’obres d’art.

Misteri a ploma York. Albert Arrayas i Mar de la Rosa. Ed. Babulinka. Explica que la recepta més esperada d’una pastisseria ha estat robada. Novetat!

Et menjadé. Llibre il·lustrat molt divertit sobre un llop que no s’acaba d’entendre com parla. Jean Marc Derouen. Laure Du Fay. Ed. Kokinos

Un cuc suculent i rodanxó. Àlbum il·lustrat. Combel editorial. Autor text i il·lustracions: Katarína Macurová. Història d’uns amics pollets i un cuc. Novetat! 

Menta Bombolla. La bruixeta molt impacient. Paule Battault i Miss Paty. Edit. Penguin llibres. És una sèrie literària amb lletra majúscula. Aquí la màgia està assegurada! 

Els calçotets del llop. Wilfrid Lupano, Mayana Itoiz i Paul Cauuet. Norma Editorial. Molt d’humor en aquesta sèrie de còmics.

Belzi el sense banyes. Caos a la Fira. Gemma Brie, Vincas Richardson i Ingrid Valls. Ed. Joventut. Un dimoni que ha perdut les banyes les ha de recuperar fent el mal… I gràcies a un humana amb els que es fa amics ho aconseguirà? És el primer volum. Ens espera més! Novetat!

El misteri de la casa de la por. Germanes Crostó, agència d’investigació. Anna Cabeza al text i a les il·lustracions Adolfo Roldán. Edit. Bambú. Unes iaies detectius cadascuna amb les seves habilitats. En aquest títol es desenvolupa en una fira. Molt divertit! Novetat!

Silenci. Fernando Llor al tex i Nil López a les il·lustracions. Ed. Inuk. Una història sobre l’assetjament escolar explicada des de dos angles oposats: el de la víctima i el de l’assetjadora. Combina còmic i narrativa. A partir 12 anys. Novetat!

Cómo sobrevivir al cole de Sara Shepard. Mi mejor amiga invisible. Editorial Molino. Una sèrie sobre l’inici de l’escola d’una nena. Recomanat per infants de 5è i 6è. 

Sucre. Marina Tena. Editorial Inuk. El primer còmic autobiogràfic sobre la diabetis. A partir 14 anys. Novetat! 

Metáfora. Pedro Alcalde, Merlín Alcalde y Guim Tió. Ed. Zahorí books. Un llibre il·lustrat preciós on tracta la història de la filosofia. Novetat! 

Aquí teniu unes bones propostes per aquest Sant Jordi que les podeu trobar a la llibreria la Llar del Llibre!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email