Primera cursa d’orientació en família de l’escola

Gairebé 200 persones de la nostra comunitat educativa van participar dimecres dia 1 de maig a la primera rogaine organitzada conjuntament per la secció de curses d’orientació de la UES i la comissió d’extraescolars de l’Enric Casassas. Les famílies, un cop van rebre les instruccions dels monitors de la Unió excursionista, es van organitzar per equips i, seguint un mapa i una aplicació, van recórrer Sant Quirze del Vallès i rodalia buscant fites. Cada vegada que es localitzava una de les pistes, el marcador de l’equip sumava punts. L’activitat va durar dues hores i va acabar al Parc de les Morisques amb un pícnic popular sota un sol primaveral. Tothom s’ho va passar molt bé i, tant els petits com els més grans, van poder jugar seguint el seu ritme de manera que la cursa va aconseguir ser totalment inclusiva.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email