La Comissió de Biblioteca Vet Aquí tanca el curs 23-24 amb un balanç positiu pel que fa a les dues activitats principals que ha dut a terme aquest curs

D’una banda, el club de lectura “L’Illa dels Llibres” va tenir la seva darrera sessió el dijous 30 de maig, en la que els participants van poder comentar les aventures d’en Nicolau, protagonista del llibre “L’illa de Paidonèsia” de l’Oriol Canosa, un nen que decideix fugir del creuer on està amb els seus pares i instal·lar-se en una illa deserta on, amb l’ajut d’altres nens d’arreu del món, acabarà muntant un país independent on els adults tenen l’entrada prohibida.

Els membres del club de lectura van poder parlar de les decisions que pren en Nicolau, del format epistolar del llibre i dels personatges curiosos que es va trobant a mesura que avança el temps.

D’altra banda, amb l’entrada de la primavera, la calor i el bon temps, ens acomiadem amb l’últim conta contes d’aquest curs “Esmorzar de primavera”.

La guineu ha trobat un deliciós pastís de poma, fet amb tant d’amor i tendresa, que l’ha ajudat en la cerca de noves amistats i ha aconseguit que ella i els seus amics gaudissin plegats d’aventures i de la companyia. Al final, d’això es tracta, de saber com gestionar i acompanyar les nostres amistats. Amb les festes i els amics la vida és de més bon color!

I fins aquí les novetats d’aquest curs de la Comissió. De cara a l’any vinent us esperen noves sorpreses i emocions. Fins llavors, us desitgem que passeu un estiu de conte, ple de lectures i imaginació.

Fins al setembre!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email