Famílies de l’escola gaudeixen plegades del Circ en Família

El passat dissabte 2 de desembre es va fer la primera activitat en família d’aquest curs. En total, van ser 18 famílies les que van gaudir del taller Circ en Família, a Ca l’Estruch, en el qual petits i grans van posar a prova el seu equilibri i les seves habilitats amb els diferents materials que van anar provant.

L’activitat forma part del projecte “Junts FEM escola, FEM art, FEM esport” amb el qual l’AFI (Associació de Famílies d’Infants) de l’escola Enric Casassas té l’objectiu de potenciar, per una banda, les activitats familiars, el vincle entre famílies de l’escola i les activitats artístiques i esportives i, per altra, crear espais on compartir moments a través de l’art i l’esport, que són universals per a qualsevol edat.

El taller va ser organitzant conjuntament entre l’AFI de l’escola i amb l’Estruch i forma part d’un conveni de col·laboració entre ambdues entitats.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email