L’escola celebra el 5è Torneig de Pedra, paper i tisores en favor de La Marató

El matí de diumenge era fred, però a les 10 ja hi havia dues olles de xocolata ben calenta amb melindros per fer entrar en calor a les famílies que s’havien reunit al pati de l’escola per celebrar una jornada ben solidària. Tot el que es recaptava amb l’esmorzar, la compra de números per la panera i la participació per equips en el torneig, es convertia en un donatiu per a la Marató de TV3.
Aquest torneig tan entranyable, que ja s’ha convertit en un clàssic d’aquestes dates, va viure una edició més especial encara perquè l’acte de la nostra escola va ser una de les connexions en directe triades pel programa de La Marató. Les famílies i els infants van sortir a TV3 jugant al pedra paper i tisores entre grans i petits.Després va començar la competició de relleus per equips que va ser molt disputada i emocionant. Petits i grans corrien per guanyar i va ser l’equip dels Gegants qui es va emportar el primer premi.
Per acabar d’arrodonir el matí, es va sortejar la panera de Nadal entre els assistents que havien col·laborat en la compra de números. 

El número guanyador, el 25…de desembre fum fum fum.

Gràcies a tots qui ens vàreu acompanyar en aquest dia tan familiar i solidari i gràcies als voluntaris per la seva implicació. Entre tots vam poder recollir 226,82€

Fins l’any vinent! 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email