Convocatòria ELECCIONS Nova Junta Directiva de l’AFI Enric Casassas 2023

Hola famílies! 

L’actual Junta Directiva de l’AFI aviat farà 4 anys, serà aquest desembre i per aquest motiu, seguint les indicacions dels nostres Estatuts, Toca renovació!!!

Ara bé, en primer terme, volíem agrair a totes les famílies haver confiat en nosaltres per  dur a terme aquesta comesa i l’esforç de les vostres col·laboracions que fan més gran aquesta escola. 

Per a aquest equip han estat temps de treball en ‘’temps difícils‘’ però també de bon fer i il·lusió. Estem molt orgulloses de la feina feta i ens enduem una grata experiència, però hem decidit no optar a la reelecció, amb el que us fem arribar tota la informació necessària per poder optar a un canvi de Junta Directiva (imatge adjunta).

La fortalesa i estabilitat de l’AFI Enric Casassas depèn de totes les famílies associades i el seu compromís amb l’associació, TOTS SOM ESCOLA I TOTS SOM AFI!

Així doncs, s’obre el període de presentació de candidatures per poder escollir una nova Junta Directiva en la propera Assemblea Ordinària de l’AFI que tindrà lloc el dia 11 de desembre a les 17:30 (oferirem acollida pels infants). 

El període de Presentació de candidatures va del dia 1 al 30 de novembre d’enguany.  

Fem una crida a les famílies a participar en aquest procés, ja sigui posant-se al capdavant per tal de poder canviar coses i poder avançar i aconseguir allò que creiem necessari per enfortir la nostra comunitat educativa, ja sigui participant en les votacions. Esperem rebre un munt de candidatures!!

Com sempre i, especialment en aquest moment, volem recordar el caràcter plural i assembleari de l’AFI i convidar a totes les famílies a continuar col·laborant, presentant iniciatives, fent arribar les seves idees, necessitats, demandes i participar activament en l’associació com a lloc on canalitzar i unir forces. L’AFI la formem diferents comissions on sempre calen mans, amb el que us esperem perquè ens ajudeu a seguir i ens aporteu les vostres brillants idees!

Finalment, el màxim agraïment per endavant a la nova junta que ha de sortir en la propera assemblea per la seva disposició a donar continuïtat a la gestió i representació de l’AFI.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email