Amb motiu de Sant Jordi, l’AMPA hem preparat per primer cop tota una setmana dedicada a la literatura, els contes, la poesia

Cada dia, des del dilluns 15 d’abril i durant tota una setmana, hem organitzat una activitat per a nens i adults que ens portarà a màgic món dels llibres.

setmana-literaria-parada-ok

La setmana literària començarà amb un Pot-Poti de contes de l’actiu Silvia Ricart; el dimarts, Conxita Tarruell ens oferirà una xerrada sobre viatges per potenciar els valors de la convivència; dimecres comptarem amb la presència de l’escriptor sabadellenc Roc Casagran que ens farà un tast de poesia; dijous xerrarem amb l’escriptora Glòria Marin de contes, llibres i literatura en general; divendres, l’escriptor sabadellenc Josep M. Tortajada ens presentarà el seu darrer llibre «Bombons i un veí estrany per no caure en un parany» i dilluns 22 d’abril, l’escriptor de Sabadell Jaume Buxó ens presenta la seva primera obra «Cendres violetes»

 

La cloenda d’aquesta I setmana literària serà el dia de Sant Jordi, amb una paradeta de llibres i un taller de punts de llibre.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email