El proper divendres 20 de setembre a les 18h, la Silvia Esquinas, experta en patchwork, costura i ganxet ens oferirà una presentació dels tallers i monogàfics que ofereix per a nens, adults i famílies.

Així que ja ho sabeu, si voleu saber més sobre l’apassionant món del patchwork, el ganxet i la costura en general i voleu descobrir què podeu arribar a fer tot passant una bona estona, no us perdeu aquesta xerrada-presentació.

Us hi esperem!

Sobre la Sílvia Esquinas

La Silvia Esquinas és experta en patchwork, costura i ganxet. Va començar a cosir als 6 anys, al col·legi de monges on va ser educada. Va fer des de petit puà, punt de creu, brodats, desfilats, telers i tapissos. La seva mare i la seva iaia li van ensenyar a fer ganxet i mitja. Anys més tard va descobrir el patchwork i va veure el forat per on podia expressar la seva creativitat.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email