El 125è aniversari de l’escola va aplegar més de 400 persones a l’escola

El carrer Llobet es va omplir com un formiguer divendres a la tarda. Totes les famílies del centre, l’equip docent actual, antics mestres i exalumnes volien celebrar l’aniversari de l’escola pública més antiga de la ciutat i també que acaba un curs on, més o menys, s’ha recuperat la normalitat.

La festa va començar amb un pregó de la directora, Diana Font, i uns parlaments de la presidenta de l’AFI, Núria Estany, i el regidor d’educació de Sabadell, Manuel Robles. Després, les criatures van sorprendre tothom cantant una cançó feta amb motiu de l’aniversari. Malgrat la calor, al carrer s’hi respirava alegria i emoció.

A dins del centre els assistents a la celebració van poder fer un recorregut històric per la trajectòria de l’Enric Casassas gràcies a una exposició feta amb imatges d’arxiu (algunes d’elles enviades per alumnes d’altres èpoques). El plat fort de la festa va ser el concert dels Ambauka i el sopar popular pel qual s’havien venut gairebé 400 tiquets. La nit, plena de sorpreses i sortejos, va acabar amb una gran tabalada que semblava cridar: “Visca l’Enric Casassas!”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email