El ple de l’ajuntament rebutja la moció “Plaça pel barri, pati per l’escola”

Per 14 vots en contra i 13 a favor, el ple de l’Ajuntament de Sabadell va tirar enrere el projecte d’expropiació de la fàbrica Capmany del carrer Les Paus per convertir-la en una zona verda pel barri.

Ahir a la tarda, diversos representants de l’Associació de Famílies d’Infants de l’escola i veïns del sector Creueta Centre van presentar davant dels regidors la moció que hauria de desencallar l’expropiació pendent de fa anys de la fàbrica per donar un nou equipament pel centre educatiu i el veïnat. 

L’equip de govern va argumentar que la planificació i calendari del projecte no era realista. Per això, PSC, Ciutadans i Morell van votar contra la proposta. Per la seva banda, ERC, Crida i Junts van votar a favor de la moció tot i que no van entrar a valorar-ne els detalls.

Mentre passava això dins del consistori, diferents famílies es van concentrar a la Plaça Sant Roc per donar suport al projecte.

Els impulsors de la iniciativa ara hauran de buscar noves vies per aconseguir aquesta ampliació tan necessària pel centre educatiu i el pulmó verd que falta al barri.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email