“Viador”, una mostra que reflexiona sobre la seguretat viària, s’instal·la a l’escola i fa d’homenatge a un alumne de l’escola atropellat fa uns anys

L’exposició “Viador“, feta per alumnes de l’Escola Illa i la plataforma ciutadana Protegim-nos, es va inaugurar ahir al vestíbul del centre. Una vintena de cartells de disseny amb missatges sobre els perills de circular per la ciutat decoren ara el passadís principal de l’escola.
La idea de la mostra va néixer arran de l’atropellament del Roger, alumne de l’Escola Enric Casassas, fa uns anys i s’ha fet després d’haver fet recorreguts a peu per Sabadell detectant els riscos que pateixen infants i gent gran quan hi passegen.
Amb un acte breu i emotiu on també hi ha participat la família del Roger s’ha recordat la importància de la seguretat viària perquè no passin “desgràcies que no haurien d’haver passat mai.” “Viador” es podrà visitar tota la setmana de 16.45 a 17.30.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email