L’espectacle “Ep! Això no!” de Berta Rubio aplega 60 criatures al carrer Llobet

La contacontes sabadellenca, Berta Rubio, va captivar una seixantena d’infants i les seves famílies divendres a la tarda a la sortida de l’escola. Durant una hora, va anar enllaçant històries amb sentit de l’humor i molta interacció amb el públic fent servir tota mena de recursos escènics. Les famílies i l’alumnat assistent van poder sentir tres contes clàssics d’Adela Turin: “Rosa Caramel”, “La història dels bonobos amb ulleres” i “L’Artur i la Clementina”. Els tres, estan editats per Kalandraka. A més a més d’aquestes històries, Rubio va explicar “Quatre petites cantonades de no res” de Jerome Ruillier, editat a Joventut.

Totes les narracions tenien com a fil conductor la lluita contra les violències masclistes i les imposicions de gènere socialment establertes. L’acte es va fer com a cloenda del Dia Internacional contra les Violències Masclistes. Durant tota la jornada, a les classes es van treballar conceptes relacionats amb aquesta temàtica i es va fer un mural comunitari pel passadís de l’escola.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email