L’espai Vet aquí es renova per encarar el tercer trimestre!

Com bé sabeu, trimestralment es fa canvi de llibres al racó de lectura de l’escola. Doncs durant la Setmana Santa, la comissió de l’AFI que gestiona al Vet Aquí ha anat a la Biblioteca Vapor Badia a buscar els nous contes i còmics que estaran durant aquests mesos de primavera i estiu a les prestatgeries de la nostra petita biblioteca.

A més a més, com que s’acosta Sant Jordi, s’ha fet la compra anual de llibres. Aquests volums que adquireix l’AFI sí que es queden de forma permanent a l’escola i formen part del fons del Vet Aquí. Gràcies a les aportacions de les famílies a través de la quota de l’AFI podem tenir un espai tan enriquidor, bonic i estimulant com aquest.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email