La festa de final de curs aplega unes 300 persones al pati de l’escola

Arriba l’estiu i anem tancant l’any escolar. L’últim divendres de curs es va fer la tradicional festa amb tota la comunitat educativa al pati de l’escola. A les set de la tarda i amb una intensa xafogor, el grup d’animació “Ai, carai!” va inaugurar la vetllada. Malgrat la calor i algun problema tècnic, l’espectacle va enganxar a molts dels assistents. Petits i grans ballaven, reien, feien trens o pessigolles al compàs de la música. Mentrestant, la barra no parava de vendre begudes per refrescar el públic.
Més tard, famílies, alumnes i docents es van organitzar al voltant de les taules muntades per l’ocasió i van compartir l’àpat cuinat per Vostra Cuina. Es van vendre 298 sopars i la música i la festa es van allargar fins a aproximadament les onze de la nit.La celebració va ser un èxit i això és gràcies a tots aquells que s’hi van implicar i col·laborar. Des d’aquí, volem agrair la seva tasca a cadascun d’ells.

Esperem que gaudíssiu del festival. Bon estiu, ens retrobem al setembre!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email