El Dia Universal dels Drets de la Infància també a casa!

Des de la comissió de coeducació de l’AFI Enric Casassas us volem compartir tres llibres que ens semblen interessants per acompanyar la feina feta des de l’escola amb relació al Dia Universal dels Drets de la Infància aquest dilluns dia 20 de novemrbe.

Esperem que us agradin les propostes, us ajudin a parlar de temes tan importants com la garantia dels drets de la infància i que, sobretot, els pugueu gaudir en família.

  • Com bé sabem, a casa nostra, el dret a l’habitatge és un dret que sovint és vulnerat. El llibre “Quan perdem la por”, de Lúa Todó i Joan Turu, està inspirat en la lluita incansable de la Plataforma d’Afectades per la Hipoteca per garantir que cap persona es quedi sense casa.
 
  • Les guerres i la fam al món provoquen èxodes de milers de persones que migren del sud empobrit al nord global. “Migrants” d’Issa Watanabe és un llibre que, a través de dibuixos, ens ajuda a parlar d’aquests temes, sovint tabús, i tan presents en els nostres dies, com ens recorda dia rere dia la cruel massacre que està patint el poble palestí, entre d’altres injustícies arreu del món.
 
  • El darrer conte que us proposem és el de “Sirenes”. Aquest conte és un cant a la llibertat i a la diversitat. A través de la història que ens narra i dibuixa Jessica Love farem una mica més estretes i menys restrictives  les barreres que ens imposa el gènere a unes i altres.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email