L’equip d’handbol de l’escola s’estrena en partit

Una trobada amistosa de diferents clubs d’handbol de la comarca va servir d’escenari aquest diumenge a Can Balsach pel debut del nou equip d’handbol del nostre centre educatiu. Els jugadors, entrenats per David Truque del club Creu Alta Sabadell, van jugar cinc partits després d’una estona de joc compartit amb tots els assistents a l’acte. Els altres equips convocats van ser Sant Quirze, OAR Gràcia, Barberà i dues formacions de Creu Alta Sabadell. Tots ells eren equips mixtos de categoria prebenjamina.

Tot i que només fa un mes i mig que l’equip, format per criatures de 2n i 3r, entrena, van fer un molt bon paper i van demostrar que els dos dies d’extraescolar donen per molt! L’ambient va ser d’alegria i emoció i a la grada es van sentir crits d'”Enric Casassas” com si es tractés d’una final europea.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email