El nostre petit record per Palestina

Divendres passat, a la sortida de l’escola, l’AFI va llegir un manifest conjunt amb d’altres escoles de Catalunya, per recordar el genocidi que està patint la població de Palestina, en especial la matança diària d’infants, i, per exigir la urgència d’aturar el foc que està acabant amb la vida moltes criatures innocents i està deixant famílies senceres destrossades.

La lectura del manifest es va fer enmig d’un respectuós silenci de les famílies assistents i en especial dels alumnes de l’Enric Casassas, que asseguts a terra amb els seus berenars van escoltar atentament tot el que estàvem dient i van donar, si és possible,  més sentit a cada una de les paraules que es van llegir. 

Va ser una lectura molt emotiva que va servir per posar paraules al sentiment unànime de tristor i d’injustícia que estem vivint com a societat en general i com a mares i pares en particular.

Gràcies a tots els qui vàreu ser.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email