Les famílies de l’escola reivindiquen el dret al joc i a l’ús de l’espai públic en el Dia Universal dels Drets de la Infància

Ahir, dia 20 de novembre, l’AFI de l’Enric Casassas es va sumar a les activitats fetes per l’escola en el marc del Dia Universal dels Drets de la Infància. Durant una hora, famílies i canalla, van fer ús del tram de vianants del carrer Llobet per reivindicar el dret a utilitzar l’espai públic com a lloc d’aprenentatge i socialització i no com a simple espai de trànsit. Les criatures, amb la dinamització d’alumnat voluntari de la mateixa escola de cicle superior, van poder gaudir de jocs com les cadires cooperatives, jocs de corda i de punteria.

Entre les reivindicacions que es van fer hi va haver lloc per reclamar el retorn dels bancs que hi havia anys enrere al tram on es va fer l’activitat i que l’escola pugui tornar a fer servir el carrer com un espai educatiu més. A més, es va reclamar la garantia de drets materials bàsics com l’habitatge o l’alimentació, així com la fi de les guerres, amb especial menció a Palestina.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email