Alumnes de l’escola de l’extraescolar d’escacs participen en un torneig infantil

Dos alumnes de sisè i dos de segon van participar el dissabte 18 de novembre a un torneig infantil de ràpides d’escacs a Terrassa. Acompanyats pel seu professor, l’Albert Segarra, van passar tot el matí fent partides a una sala del club d’escacs de la ciutat plena de criatures. Gairebé 60 nens i nenes van jugar fins al migdia en un ambient relaxat i on es respirava companyonia. Quan es va acabar la trobada, organitzada per l’empresa Painix i el club d’escacs de Terrassa, es van repartir els trofeus als guanyadors i medalles a tots els participants.

L’extraescolar d’escacs s’ofereix a partir de 1r i fins a 6è i es fa els dimarts al migdia durant l’estona de menjador.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email