Comiat a les famílies com a Presidència AFI

Estimades famílies,

Ha estat un honor i un privilegi formar part de l’equip de presidència de l’AFi durant els darrers quatre anys. Mirant enrere, el nostre viatge conjunt ha estat realment extraordinari. Hem enfrontat reptes inesperats i moments d’incertesa, però també hem celebrat èxits i assoliments significatius.

Entre aquests èxits que han marcat la nostra trajectòria podem destacar: el canvi de nom de l’AMPA a l’AFi, un pas que va representar una nova identitat, tenint en comte la perspectiva de gènere, i un enfocament renovat cap a les nostres responsabilitats i objectius. La creació d’una nova pàgina web va obrir portes a una millor comunicació i participació entre tots els membres de la comunitat educativa. A més, la commemoració dels 125 anys de l’escola va ser un moment d’unió i celebració, recordant la nostra història mentre ens engegàvem cap al futur.

Els canvis en el model de les activitats extraescolars han estat rellevants; passar d’una empresa contractadora a subcontractar-les a una empresa va permetre una millor adaptació a les necessitats dels nostres infants, diversificant les opcions per oferir una gamma més àmplia d’activitats especialitzades.

El nostre suport per millorar les instal·lacions escolars ha estat una prioritat fonamental. Des de detalls petits, com la instal·lació de ventiladors, fins a projectes més ambiciosos, com el suport en la renovació del pati, hem treballat constantment per crear espais més acollidors i segurs per als nostres estudiants.

A més, hem dedicat esforços incansables per mantenir un entorn agradable a les famílies i als més petits durant les sortides de l’escola, ja sigui gestionant un millor ús del carrer o lluitant per aconseguir l’ús de la nau al carrer les Paus. Aquesta lluita tenia com a objectiu fer de la nostra escola un lloc més gran, amb millors capacitats i condicions per al benestar de tots. Tots aquests èxits han estat possibles gràcies al treball en equip i al compromís constant de tots els membres de l’AFi.

La nostra dedicació i treball es van veure especialment desafiats durant la pandèmia. En un moment en què la incertesa regnava i els reptes eren enormes, vam demostrar la nostra fortalesa com a comunitat unida. Junts, vam trobar formes creatives de donar suport als nostres infants, professors i famílies enmig de circumstàncies difícils, com una festa de fi de curs online. A més, durant la desescalada, després de la pandèmia, vam treballar per reintegrar-nos de manera segura i gradual, adaptant-nos als protocols establerts per garantir la salut i la seguretat de tots. La col·laboració, el compromís i la resiliència que vam demostrar com a equip són un testimoni de la nostra força col·lectiva.

Encara que no sempre hem coincidit en tot, hem estat capaços de fer créixer les idees i convertir-les en propostes sòlides. Aquesta diversitat de perspectives ens ha permès enfrontar els reptes amb una visió més àmplia i variada, trobant solucions innovadores i eficaces. Hem après que la força del nostre col·lectiu rau en la capacitat de reunir diferents visions i convertir-les en accions constructives.
Aquesta col·laboració ha estat fonamental per aconseguir els nostres èxits i superar els obstacles al llarg d’aquests anys.

Volem expressar el nostre més profund agraïment a cadascun de vosaltres. A tots els membres de la junta, els que hi han sigut durant aquests quatre anys, als voluntaris incansables, als pares  compromesos i als professors entregats: la vostra dedicació i passió han estat la pedra angular dels nostres èxits. Sense el vostre suport i esforç, no hauríem aconseguit tot el que hem assolit juntes.

És moment de passar el  testimoni a nous líders que continuaran el llegat que hem construït. Estem segures que l’AFi seguirà sent un referent de suport, compromís i col·laboració per a la nostra estimada escola Enric Casassas.

Gràcies per confiar en l’equip de la presidència. Ha estat un honor poder liderar el camí i juntes hem fet moltes coses. Us desitgem el millor en tots els vostres futurs esforços i esperem que els nostres camins es creuin de nou, ja que
algunes de nosaltres seguim dins l’AFi en les diferents comissions que ja estàvem, i en alguna hi hem entrat de nou.

Amb gratitud i afecte,

Cinthya, Ester i Núria

Ex Presidència de l’AFi de l’escola Enric Casassas 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email